Biljardbord Pronto Ultra - serien


Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Pronto Ultra - världens tunnaste biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord! I serien ultra ingår även matchande stolar och köställ. Bordet tillverkas på beställning och du har möjlighet att helt själv designa bordets utförande. Välj träslag, färg (RAL-kod), finish, design på ben, dukfärg och mycket mer! En sak är garanterat - Pronto Ultra kommer att leva upp till dina förväntingar, både vad gäller design och spelkvalité!

 

Biljardbord Pronto Ultra inkl. bordsskiva

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Pronto Ultra - världens tunnaste biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord! Pronto Ultra är byggt efter den senaste teknologin där en CNC-tillverkad metallstomme möjliggör att du får ett snyggt och slimmat bord där tjockleken på stommen endast är 7 cm! Pronto Ultra lever upp till dina förväntingar, både vad gäller design och spelkvalité!

Symbol: Massivt trä Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Bilijardai matsalsstol - Ultra (Beställningsvara)

Stolen Ultra kommer i ett modernt utförande från Europeiska Bilijardai. För att ditt matsalsset ska kännas sammanhängande med ditt matsalsbord/biljardbord kan du designa Ultra så att den passar ihop med ditt bords utförande

Du kan välja fritt mellan RAL färger på stolsbenen samt nyans på det artificiella lädret.

Läs mer

 Köställs kollektion - Ultra (Beställningsvara)

I kollektionen Ultra ingår ett smakfullt köställ som går perfekt ihop med Biljardbordet Ultra. Köställ Ultra har precis som biljardbordet ett modernt och stilrent utseende och går och få i önskad RAL färg.

Köstället har plats för nio köer.

Läs mer

 KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer